Forfatterne i Danmark menu

Søndag 29. januar 2023 • Uge 4 • Kl. 02:45


Forfatteren Ambjørn Happy, historiefortæller

Jeg er en dansk forfatter. Siden jeg var 11, har jeg skrevet historier. På det tidspunkt opdagede jeg det fantastiske i livet, historier. Siden har jeg været forfatteren i mit eget liv, og skrevet mange bøger og historier.

Da jeg var 13 købte jeg en skrivemaskine. Fantastisk. Den kostede 420 kr. Fra at cykle med aviser for Fredericia Dagblad havde jeg 210, min mor gav resten. Forfatteren Ambjørn Happy En mørk nougatfarve djævel med metalarme, en gennempryglet valse, farvebånd med sort og rød. Et tungt låg af træ gjorde den transportabel. 5 år senere drev jeg alle mine konkurrenter til vanvid til optagelsesprøven som journalist. Den maskine larmede som et maskingevær. Jeg hamrede løs i den med byger på 4-7 tegn i sekundet, slog så hårdt at 'O' var runde huller i papiret. Fedt. Både ekspressivt og kinæstetiskt, sådan er det når forfatterne sidder ved en rigtig skrivemaskine.

Jeg elsker at fortælle historier, ligesom alle andre forfattere i Danmark. Der er ingen penge i det, fordi sådan er alt godt i livet, i hvert fald for de fleste af os.

At være forfatter er for mig lige så vigtigt som at elske, opleve, samtale, spise og drikke, sove og vågne igen til en ny dag.

At skrive er at leve livet gennem et netværk af ord, undersøge det og fordybe sig i historiefortællingen.

Som forfatter skriver jeg historier om hvordan det er egentlig er at være født på denne her planet.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, eller besøge Ambiorn.dk med links til foto, video og historier.

God dag.

Ambjørn Happy Tlf. +45 26 13 41 11
Forfatteren
8000 Aarhus C
Email: [email protected]

Pixlogin Security

Sikkerhed: PixloginPixlogin Security beskytter din adgang til Forfatteren sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.222.251.91 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Denne side anvender ikke Google Analytics.
Økonomi: Forfatteren er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Danske forfattere


Forfatterne i Danmark.


Forfatteren © 2023
Pixlogin Fast Page Technology: 0,00 seconds